Tony Grist (poliphilo) wrote,
Tony Grist
poliphilo

They Actually Wanted To Have Steps Between Their Rooms

According to my ex-brother-in-law the raised floor in the farm's main living area- which makes it such a bore to move round the house with a walking frame or wheelchair- isn't just an architectural quirk but something the previous owners had put in to create a cosy, low-ceilinged space in which they could play at being peasants.

Twits.

If I were as rich as the neighbour who wants to buy the place for peanuts I'd take the raised floor out, a procedure that would involve the use of jack hammers. Or- actually this is a better idea- I'd leave it as it is and move somewhere else.

Somewhere with high ceilings. Somewhere less like a shoebox...
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments